Toernooi Informatie

 

Voor het voetbalseizoen 2019 – 2020, organiseren wij weer het 12 Provinciën toernooi. Het toernooi willen wij in Iedere provincie graag spelen. Met de beste teams van ieder toernooi, zal aan het einde van het voetbalseizoen de grote finale gespeeld gaan worden.

De voorbereidingen zijn bij ons al van start gegaan. Veel clubs zijn ook al bezig om zich klaar te stomen voor het voetbalseizoen 2019 -2020.

 

Game On Events richt zich op dit moment op de JO-13 en JO-11 beiden eerste en tweede klasse. De eerste contacten zijn al gelegd met verenigingen die dit toernooi graag bij hen willen laten spelen. Zodra de locaties en speeldata bekend zijn, worden de uitnodigingen verstuurd. Het toernooi is niet geheel kosteloos, er zal voor ieder team € 59,00 (per toernooi) in rekening gebracht worden om de toernooikosten te dekken.

 

Voor elke deelnemer/team zal er een leuke attentie zijn, de nummers 1 tot en met 3 ontvangen een beker, waarbij de nummer 1 ook nog de Provincie wisselbeker mee naar huis mag nemen. 

Hieronder vindt u binnenkort alle data en tijden met betrekking tot de toernooien:

Onderstaande toernooien zijn inmiddels opengesteld voor inschrijving.

 

 


U kunt hier inscrhijven voor dit toernooi.