Inschrijven 12 Provinciën toernooi

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Inschrijven kan alleen door een bevoegd meerderjarig persoon van desbetreffend team/club. Na aanmelding via onze website wordt U geacht de aanmeldingskosten binnen 14 dagen te betalen. Wanneer U de betaling heeft voldaan, dan krijgt u van ons een bevestiging van inschrijving. Aanmeldingskosten zijn niet restitueerbaar.

Er mogen per team ten hoogste 3 dispensatie spelers (6 maanden ouder dan leeftijdsgroep) op de totale spelerslijst staan.

Game On Events en de gastclub kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor blessures, schade, diefstal, ongelukken, verlies, andere calamiteiten of in geval van gedeeltelijk of gehele afgelasting van het toernooi t.g.v. extreem slechte weersomstandigheden (het toernooi zal dan indien mogelijk op een andere datum gespeeld worden). Deelnemende teams dienen gedurende het gehele toernooi een volwassene (18 jaar of ouder) als teambegeleider te hebben. Deze persoon is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn/haar spelers tijdens de wedstrijden alsmede in en rond het sportcomplex.

Alle deelnemers zijn verplicht een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Deze verzekering dekt de aansprakelijkheid van de verzekerde voor toegebrachte schade aan derden en aan hun bezittingen. Bijvoorbeeld als u een voetbal door een ruit schopt. Hieronder valt alle schade (zowel materiële schade als lichamelijk letsel) waarvoor u verantwoordelijk bent. Voorwaarde is wel dat er geen opzet in het spel is. U bent wettelijk aansprakelijk voor de door u veroorzaakte schade.

U speelt op het 12 Provinciën toernooi minimaal 6 wedstrijden. De toernooiorganisatie behoudt het recht om aanpassingen aan te brengen in de opzet van het bovenstaande toernooischema, c.q. aantal wedstrijden. Bv bij afzeggen van een team/teams.